Ексклюзиви
середа, 07 лютого 2018 17:25

Треба бути готовим до дестабілізації в Росії - Білецький

Треба бути готовим до дестабілізації в Росії - Білецький
Україні потрібно готуватися до дестабілізації в Росії, вважає колишній командир полку "Азов" Андрій Білецький. Фото: glavcom.ua

Україні потрібно готуватися до дестабілізації в Росії. Про це в інтерв'ю "Главком" сказав колишній командир полку "Азов", позафракційний нардеп Андрій Білецький.

Пропонуємо найцікавіші цитати.

Про послаблення Росії

"У нас є ворог Росія, її послаблення на всіх фронтах призведе до того, що вона буде внутрішньо дестабілізуватись. І от тоді у певний момент настане можливе вирішення питання з відновленням територіальної цілісності української держави.

Уявімо, що сьогодні Путін їв яблуко, вдавився і помер. Це дестабілізація Росії. Процеси нестабільності, турбулентності у світі пришвидшуються. Головне в таку епоху – бути готовим. Ті, хто будуть готові, ті виграють. Ті, хто будуть не готові, сподіватимуться на доброго сусіда, на Обаму, на Клінтон, потім на Трампа, потім на санкції, чи ще щось, ті не отримують нічого. Багато тисяч добровольців готові продовжувати війну з Росією. Ці люди могли би це робити на великій кількості фронтів: Сирія, завтра, можливо, Середня Азія або Кавказ"

Про "торги" в Раді

"Сучасна Рада - це дуже дивне утворення. В основній своїй масі проходять ті законопроекти, які вирішують питання між двома гравцями: БПП і "Народним Фронтом". Всі інші законопроекти, якщо їх хоче протягнути, наприклад, БЮТ чи Радикальна партія, це завжди предмет торгівлі. "Ви нам проголосуєте за цей законопроект, а ми вам дамо голоси за інший". Такі собі взаємозаліки"

Війну треба вигравати

"Ми повинні відповісти чітко на запитання: ми дійсно хочемо "зупинити" війну? Якщо так, то це - шлях Кіпру з його розподілом на "турецьку" і "грецьку" частини. Або це – приклад Ірландії, де є Північна Ірландія і Республіка Ірландія. Тож ми хочемо війну зупинити, чи ми хочемо війну виграти, тобто повернути території?

Я переконаний, що нам потрібен другий варіант, бо в іншому разі усі проблеми нікуди не зникнуть"

Про третій Майдан

"Ніхто і ніколи не зможе прорахувати, що стане останньою краплею. Чергова поїздка лідера держави за півмільйона доларів на Великдень чи Новий рік. Чи, можливо, ще одне прогинання перед МВФ, яке призведе до катастрофічного підвищення тарифів, чи найменша поразка на фронті, чи нова Врадіївка з поліцейським свавіллям. Влада вже настільки слабка і знавісніла для усіх верств населення, що може впасти в будь-яку секунду. Ось тому я і кажу про можливий третій Майдан"

Про об'єднання націоналістів і Яроша

"Я дуже сподіваюся, що ми об'єднаємо велику кількість націоналістичних груп, які включають не тільки партії, але і громадські організації, і серед них ми побачимо Дмитра"

Про другий тур президента з Порошенком і Тимошенко

"Не люблю фільмів жахів, тому не буду навіть розглядати такий варіант розвитку подій"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайпери під час Майдану отримали наказ убити Яроша

Андрій Білецький пройшов у Верховну Раду на позачергових виборах 2014-го. Балотувався в одному з округів в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Треба бути готовим до дестабілізації в Росії - Білецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути