пʼятниця, 06 червня 2014 14:13

Нацгвардія закликала Порошенка ввести надзвичайний стан на сході України

Нацгвардія закликала Порошенка ввести надзвичайний стан на сході України

Громадський штаб Національної гвардії України закликає новообраного президента України Петра Порошенка для вирішення ситуації на сході України негайно закрити кордон з Росією і ввести надзвичайний стан на території східних областей.

У відкритому листі, який зачитав на прес-конференції в п'ятницю в Києві начальник Громадського штабу Нацгвардії Володимир Волков, новообраному главі держави пропонують посилити прикордонні війська військовими частинами Збройних сил України, віддати наказ Нацгвардії про оборону державного кордону, провести в місцях скупчення терористів повноцінну ефективну військову операцію з використанням збройних сил Нацгвардії та Народного ополчення.

Громадський штаб Нацгвардії пропонує створити центр підготовки та навчання резервістів, а також бригаду спеціального навчання Нацгвардії на базі своєї організації за рахунок підготовлених кадрів з числа резервістів з військовим досвідом для проходження військової служби за контрактом на час військових дій.

Крім цього, Громадський штаб Нацгвардії ініціює скликання установчих зборів представників усіх існуючих громадських рад при міністерствах і відомствах, а також при обласних органах влади для створення координаційної ради при президентові України як консультативно-дорадчого органу участі громадянського суспільства в управлінні державою.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардія закликала Порошенка ввести надзвичайний стан на сході України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути