понеділок, 03 серпня 2020 12:00

На виборах до Київради лідирують "Європейська Солідарність", "Слуга народу" та "Удар"

На виборах до Київради лідирують "Європейська Солідарність", "Слуга народу" та "Удар"
Показники президентської партії "Слуга народу" продовжують знижуватися. Фото: tverezo.info

На виборах до Київради лідирує партія "Європейська Солідарність", яка нарощує свої показники.

Такі дані соціологічного дослідження оприлюднила Соціологічна група Рейтинг.

Якби вибори до Київради відбулися найближчим часом, за партію Порошенка проголосували б 19,8% тих, хто має намір голосувати і визначився. Як показує динаміка електоральної підтримки, з грудня 2019 року "Європейська Солідарність" у Києві наростила підтримку більш ніж удвічі.

Показники президентської партії "Слуга народу" продовжують знижуватися, за неї у Київраду готові проголосувати 19,3% опитаних. З грудня 2019 року партія Зеленського у Києві втратила більше 10% голосів.

Партію "Удар" готові підтримати 17,1% тих, хто має намір голосувати і визначився. "Опозиційна платформа – за життя" 8%, ВО "Батьківщина" - 5,7%, Партія Шарія – 5%, "Голос" - 4,6%.

Опитування проводилось методом телефонного інтерв'ю з використанням комп'ютера. На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2% Терміни проведення: 26-27 липня 2020 р. Аудиторія: мешканці міста Києва від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів.

Як повідомлялось раніше, партія "Європейська Солідарність" також є лідером електоральних уподобань киян на парламентських виборах. Партія Порошенка також лідирує в соціологічних опитуваннях на Львівщині.

Зараз ви читаєте новину «На виборах до Київради лідирують "Європейська Солідарність", "Слуга народу" та "Удар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути