Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2018 00:01

На Саакашвілі відпрацьовують механізми, як чинитимуть з опозицією - нардеп

На Саакашвілі відпрацьовують механізми, як чинитимуть з опозицією - нардеп
Нардеп від "Батьківшини" Сергій Власенко. Фото: INTV.ua

Влада відшліфовує на Саакашвілі всі механізми переслідування опозиції.

Таку думку висловив народний депутат України, заступник голови партії ВО "Батьківщина" Сергій Власенко на телеканалі ZIK.

"До Михайла Саакашвілі можна ставитися як завгодно. Ми можемо по-різному оцінювати його діяльність на посаді президента Грузії або голови Одеської ОДА.

До нього є багато питань, однак те, що з ним витворяє влада, це пряма підготовка до наступних президентських і парламентських виборів – на ньому "відкатують" механізми, як будуть діяти з опозицією", – вважає Власенко.

"Завтра, не дай Боже, закриють Тягнибока, післязавтра – прийдуть з обшуками до Тимошенка, потім – до Катеринчука. І будуть спостерігати, як на це реагуватиме суспільство.

Саме тому опозиційні сили зібралися для того, щоб виробити спільну стратегію. Ми написали публічну заява щодо Саакашвілі, яку підписали представники 9-ти політичних опозиційних сил", – сказав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко зробив помилку

Зокрема, на зібранні були Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Давид Сакварелідзе, Мустафа Найєм, Василь Гацько і сам Сергій Власенко.

"Нам вдалося скоординувати свою діяльність по низці питань, але не чекайте від нас злиття в єдину політичну силу, ми – не "Единая Россия".

Порошенко об'єднується з Яценюком навколо корупції, грошей і посад, натомість ми– ідеологічні політичні сили", – заявив Сергій Власенко.

12 лютого прикордонники затримали Міхеіла Саакашвілі у столичному ресторані "Сулугуні". Чартерним рейсом його вивезли до Польщі за процедурою реадмісії. Далі політик виїхав у Нідерланди, де проживає його родина.

Зараз ви читаєте новину «На Саакашвілі відпрацьовують механізми, як чинитимуть з опозицією - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути