29 листопада одразу після своєї прес-конференції колишній голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига запросив усіх присутніх журналістів зустрітись з ним у неформальній обстановці та випити келих вина у ресторані "Спорт-тайм".
Частування було розраховано на 60 осіб, але присутніх набралось не більше 35. На фуршетному столі було безліч канапок, корзинок, нарізки, фруктів та інших наїдків, які вчасно доповнювались офіціантами. Були також різні види напоїв.
Представники місцевих ЗМІ дякували Миколі Васильовичу за комфортність у співпраці, людяність та невтручання у редакційну політику. Згадували цікаві випадки зі спільних поїздок в райони. Всі вітали його з новим статусом народного депутата.
"Але дуже жаль, що Ви від нас йдете. Ще невідомо, який буде Ваш наступник. Ми завжди думали, що високі посади змінюють людей. І що з колишніми міліціонерами важко спілкуватись. Але Ви залишились простим і доступним. Он з нами по чарці п'єте. Тим більше, що завжди наголошували, що Ви проти розпиття алкоголю. Навіть заборонили в ОДА святкувати Дні народження", - жартували вони.
Всі наголошували, що це перший випадок у Вінниці, коли чиновник "виставляється".
Наприкінці вечора Микола Джига прочитав майже філософські вірші Ред'ярда Кіплінга про особливий стан душі сильної людини. Потім на прохання журналістів – Сергія Єсеніна. Одна з журналістів заспівала "Пісню про рушник". Микола Васильович підспівував. А потім нагадав патріотичну пісню про офіцерів. Розповів також, що першу освіту отримав в Козятинському залізничному училищі.
"Маю спеціальність столяра-тесляра. Дуже люблю щось з дерева робити. Табурет змайструю запросто. Зараз чомусь випускники намагаються вступити у вузи. А потім роботи не можуть знайти. Бо всі хочуть служити на митниці чи в суді працювати. А на спеціальності, які дійсно зараз затребувані, не йдуть. Я, наприклад, знаю, що навіть якщо втрачу всі свої посади, роботу знайду стовідсотково. Бо в мене робоча спеціальність", - підкреслив.
Обіцяв не забувати Вінниччину і не відмовляти журналістам в інтерв'ю.























Коментарі
3