Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 09:23

На даху будинку Саакашвілі знайшлися туфлі за 15 тис. грн - ЗМІ

На даху будинку Саакашвілі знайшлися туфлі за 15 тис. грн - ЗМІ
На даху будинку, куди у грудні 2017-го видирався колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі, залишились дорогі англійські туфлі типу лоуфери за 15 тис. грн. Фото: tsn.ua

На даху будинку, куди у грудні 2017-го видирався колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі, залишились англійські туфлі типу лоуфери за 15 тис. грн.

Про це повідомляє ТСН

Світська левиця Світлана Вольнова помітила їх зі свого балкона, вже коли зійшов сніг, йдеться у сюжеті.

Вона поцікавилася маркою взуття та знайшла в інтернеті, що така пара коштує 415 фунтів стерлінгів, тобто 15 тис. грн. Щоправда, вони добряче ношені, і жінка аналізує власника таким чином: "Людина володіє невеликою часткою відповідальності, інколи може перекласти її на інших. Водночас він рішучий, швидко приймає рішення, артистичний, володіє ораторським мистецтвом, запалює натовп".

Що це саме взуття Саакашвілі – достеменно стверджувати не береться, однак саме цей політик блукав по тому самому даху в оточенні прихильників і працівників СБУ. На кадрах запису цих подій важко розібрати, чи взутим пересувався Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу бути підсудним в українському суді" - Саакашвілі

Помічниця політика під час листування спочатку натякає, що Саакашвілі полюбляє лоуфери з Великої Британії, але потім сам Саакашвілі все жартівливо заперечує – мовляв, він не Попелюшка, черевичка не губив. І уточнює, що у нього не 45-й, як писала Вольнова, а 47-й розмір ноги.

Разом із тим на черевиках стоїть британське маркування розміру 12-13, що відповідає українському 47-му. Крім Саакашвілі на даху були працівники СБУ, однак на їх ногах мало бути спецвзуття. А працівники жеку, які ремонтували дах, навряд чи на роботі носять взуття за 15 тисяч гривень, повідомляють журналісти.

5 грудня 2017-го співробітники Служби безпеки України спільно з Генпрокуратурою прийшли з обшуком у двоповерхову квартиру на вул. Костьольній у столиці, яку орендував Міхеіл Саакашвілі.

Політика підозрюють у вчиненні злочину за попередньою змовою організованою групою. Він намагався сховатися від правоохоронців на даху будинку. Звідти його зняли силовики. Посадили в мікроавтобус.

Зараз ви читаєте новину «На даху будинку Саакашвілі знайшлися туфлі за 15 тис. грн - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути