понеділок, 26 січня 2015 14:55

На Донбасі запровадили режим надзвичайної ситуації

На Донбасі запровадили режим надзвичайної ситуації
Фото: zn.ua

Кабмін прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації на території Донецької та Луганської областей. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Відповідно до Кодексу цивільного захисту України Кабінет міністрів ухвалив рішення про визнання надзвичайної ситуації на державному рівні. Уряд України прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації на території Донецької та Луганської областей", - сказав Яценюк на виїзному засіданні Кабміну в понеділок у Києві.

За його словами, це зроблено з метою повної координації всіх органів влади для забезпечення безпеки громадян та цивільного захисту населення.

Яценюк також повідомив, що уряд створив державну комісію з надзвичайної ситуації, головою якої є прем'єр-міністр, а двома його заступниками - віце-прем'єр Геннадій Зубко та голова Держслужби з НС Сергій Бочковський.

Нагадаємо, що сьогодні з'явилося повідомлення про те, що лідер ДНР Олександр Захарченко заявив про намір об'єднати ДНР і ЛНР для вирівнювання лінії фронту. "Бої йдуть на всій території ДНР, ми зараз намагаємося з'єднатися з ЛНР, тим самим вирівняємо лінію фронту і вивільнимо як мінімум бригаду", - заявив Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі запровадили режим надзвичайної ситуації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути