Ексклюзиви
середа, 01 лютого 2012 14:07

"На Давоському форумі Януковича просто не помітили"

"На Давоському форумі Януковича просто не помітили"

У форумах, як Давоський, президенти беруть участь, щоб додати ваги бізнесменам і фінансистам своєї країни, захистити її інтереси. Але цієї мети Янукович не досягнув. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив президент Центру ринкових реформ Володимир Лановий.

"Жодних серйозних зустрічей у нього не відбулося. Домовленостей – тим більше", - пояснив він.

Віктор Янукович удруге як президент відвідав щорічний всесвітній економічний форум у швейцарському місті Давос. Виступив на двох конференціях – "Нова енергетична архітектура: можливе і ефективне перетворення" та "Шляхи майбутнього розвитку". Розповідав про успіхи вітчизняної економіки й рекламував інвестиційні можливості України.

"Анонсували підписання угоди з Азербайджаном про щорічне постачання до України 15 мільярдів кубометрів газу. Проте Баку заявив, що не готовий до предметних домовленостей", - підкреслив Лановий.

За його словами,Янукович укотре говорив про залучення іноземних інвесторів до України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман: Давос - тусовка, де розмовляють у кулуарах і на ланчах

"Але інвестори сюди не йдуть. Якби Україна долучилася до асоціації з Євросоюзом, то вони зрозуміли б: у цю країну можна вкладати кошти, вони будуть захищені нормами, подібними до загальноєвропейських. А Україні, по суті, в асоціації відмовили. Януковича на цьому форумі просто не помітили", - наголосив він.

Думки інших експертів щодо результатів поїздки Януковича на економічний форум у Давосі читайте у новому номері журналу "Країна" № 4 (107) за 2 лютого 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"На Давоському форумі Януковича просто не помітили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути