четвер, 11 жовтня 2012 13:55

На Черкащині кандидати Ющенка та Королевської "віддали" округ "бютівцю"

Автор: Фото: Любов Карнарук
  Володимир Мамалига (ліворуч) та Леся Островська знялися з виборів, щоб не відбирати голоси у Миколи Булатецького (посередині).
Володимир Мамалига (ліворуч) та Леся Островська знялися з виборів, щоб не відбирати голоси у Миколи Булатецького (посередині).

Сьогодні у Черкасах кандидати по 194-му виборчому округу Володимир Мамалига від "Нашої України" і Леся Островська від партії "Україна – вперед!" подали свої заяви щодо зняття своїх кандидатур на користь кандидата від Об'єднаної опозиції Миколи Булатецького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Об'єднана опозиція — єдина сила, яка може протистояти донецькому уркаганату"

"Місяць тому я казав, що задля перемоги ще до Покрови приймемо рішення щодо єдиного опозиційного кандидата. Ми проводили довгі і важкі переговори, замовляли соціологів, говорили з людьми на вулицях. В результаті, визначилися, що найбільшою підтримкою користується Микола Булатецький. Я дотримую свого слова і знімаю свою кандидатуру з виборів. І закликаю своїх прихильників підтримати Булатецького. Щоб під куполом Верховної Ради інтереси черкащан представляла гідна людина, а не представник олігархів, типу Жуковських. Я залишаюся депутатом міської ради, керівником міського штабу "Нашої України". Заставу партії поверну. - Сказав Володимир Мамалига і додав. - Ми вели ще перемови і з Любов'ю Майбородою. Раніше вона говорила, що будемо шукати від опозиції більш рейтингового кандидата. А вчора мені по телефону сказала, що не буде зніматися". "Я щиро хочу обняти Володимира. А його дружині подарувати квіти, бо без неї він би не прийняв цей крок. Оксана, мама трьох дітей, - Булатецький поцілував дружину Мамалиги і вручив їй букет білих троянд. - А тепер запрошую до слова берегиню Холодного Яру Лесю".

Леся Островська у вишитій синіми нитками вишиванці.

"Я приймаю обдуманий крок, відкидаю всі свої амбіції на користь перемоги Булатецького. Микола Іванович доводив не раз, що йому не байдужа доля Черкащини й країни. Ця людина показувала нам позицію під час акції "Україна без Кучми", щодо ув'язнення Юлії Тимошенко. Ми бачили, як за протест проти мовного закону 6 липня йому скручували руки й кидали в міліцейську машину. Вважаю, що це єдиний опозиційний кандидат, який дійсно переможе кандидата від влади. Він свій", - наголосила Островська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я не мав жодних переговорів із Кличком - Тягнибок

Булатецький тисне обом руки, Лесі вручає червоні троянди.

"Як на мене, Любов Майборода, відтягує голоси людей з опозиційними настроями. Вчора я мав розмову з представниками "УДАРУ". Вони заявили, що вони "круті" і переможуть самостійно. Я їм сказав, що немає питань", - заявив Микола Іванович.

Соцопитування 500 черкащан показало, що Об'єднану опозицію "Батьківщина" зараз підтримує понад 26%, на другому місці "УДАР" з понад 14%, третє місце в "Регіонів" з понад 9%.

"Патрія регіонів, як мала 9% так і має. Тільки шляхом маніпуляцій розповідає про 25%. Нічого воно в них "не піднялося", бо воно вже у них "опущене" на все життя", - сказав Булатецький.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині кандидати Ющенка та Королевської "віддали" округ "бютівцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути