вівторок, 04 вересня 2012 15:39

На Черкащині чиновник побив агітаторку

На Черкащині чиновник побив агітаторку
Жінкам погрожував колишній агітатор Януковича. Фото: operkor.wordpress.com

3 вересня у селі Хацьки Черкаського району Черкаської області чиновник райдержадміністрації побив агітаторку Світлану Постоялко, яка в наметі опозиції агітувала за ВО "Батьківщина" та єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції. Хацьки входять до 198 виборчого округу.

"Зранку мені подзвонили зі штабу і сказали, що з першої години дня в нас у селі буде стояти намет ВО "Батьківщина" і треба двох агітаторів. Пішла я, бо є головою первинного осередку партії в селі, і агітатор Наталія Стецевич, яка є інвалідом третьої групи", - розповіла Постоялко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" знову бикують" - депутату від влади принесли великий "болт"

Жінки прийшли до намету, що стояв у центрі села біля магазину по вулиці Шевченка, о першій дня.

"До нас підходили люди, ми спілкувалися з ними, роздавали їм пресу. О пів на третю до нас приїхала секретар сільради і спитала, чи є в нас дозвіл. Ми поспілкувалися і вона собі поїхала. А десь о четвертій годині приїхали двоє чоловіків і почали нас фотографувати. При чому нас не питали. Сказали, що фотографують агітаційну літературу. Хоча було добре видно, що фотографують нас. Коли я почала закривати об'єктив, один з чоловіків почав мене бити по руці. Вона і досі болить. А коли ми поцікавилися, хто вони такі, то просто нагрубили нам. Чоловік із фотоапаратом сказав, що він громадянин України і робить все, що хоче. Вони себе так агресивно вели, що Наталії Стецевич аж погано стало. Бо ж вона перший раз агітувала, не звикла ще до такого", - розповіла Світлана Василівна.

Через деякий час агітаторці зателефонувала секретар сільради і попросила не лаятись із чоловіками, бо один із них — начальник районного управління праці та соціального захисту населення Сергій Чубань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіони" використовують примітивні рекламні слогани

"Уявіть, він як начальник управління, мав би захищати інваліда, а він її ледь не бив. Із ним був юрист, то просив його трохи угомонитись. До нас вже почали збігатися люди, як побачили, що вони роблять. А коли я спитала, чого це він у робочий час займається незрозуміло чим, замість того, щоб працювати, то він сказав, що викликав міліцію, і нас зараз звідси проженуть, бо ми незаконно стоїмо. І взагалі він у відпустці, і робить, що хоче, - розповіла агітаторка. - Потім почав погрожувати і сказав, що ми його запам'ятаємо надовго".

В управлінні праці і соціального захисту Черкаської РДА повідомили, що Сергій Чубань перебуває у відпустці.

Під час минулих виборів президента він був головою комісії Територіального виборчого округу № 197, до якого входили Черкаський район та Придніпровський район у місті Черкаси, від кандидата Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чиновник побив агітаторку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути