вівторок, 08 жовтня 2019 14:47

"Ми з війни не підемо" — заступник Яроша

"Ми з війни не підемо" — заступник Яроша
"Там, де він (Зеленський — Gazeta.ua) відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі осіб", — Гергерт. ФОТО: Офіс президента

Заступник командира військового формування Українська добровольча армія Андрій Гергерт заявив, що добровольці займуть позиції, з яких Володимир Зеленський накаже відвести війська.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ATR.

"Як головнокомандувач президент, звичайно, може віддавати наказ про відвід, про демілітаризовану зону, а ми заявляємо: ми з війни не підемо. Там, де він відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі осіб", — сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя червона лінія — кров побратима в окопі, який завтра можуть змусити звільнити". Репортаж із багатотисячного віче

"Все, що хоче Путін, і той шлях, який він обрав, і ту тактику, яку він сьогодні вибрав, він її реалізує. Чим швидше президент Зеленський це зрозуміє, тим краще".

Гергерт вказав, що вимагає зустрічі із Зеленським. Перемогти у війні можна, за його словами, "тільки спираючись на свій народ, своє військо і своїх волонтерів".

Раніше до Золотого Луганської області прибули ветерани ООС з лідером Нацкорпусу Андрієм Білецьким та заявили про готовність захищати селище у разі відведення військ.

Розведення військ мало початися 7 жовтня, утім бойовики порушили домовленість і продовжили обстріли.

Зараз ви читаєте новину «"Ми з війни не підемо" — заступник Яроша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути