Ексклюзиви
середа, 26 березня 2014 22:26

Ми очікуємо від Великобританії жорстких економічних санкцій проти Росії - Кличко

Ми очікуємо від Великобританії жорстких економічних санкцій проти Росії - Кличко
Фото: dt.ua

Україна очікує від Великобританії жорсткіших економічних санкцій проти Росії, оскільки такі важелі тиску здатні зупинити Путіна від подальшої агресії. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко під час зустрічей у Лондоні з прем'єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном, міністром закордонних справ Вільямом Хейгом та лідером лейбористської партії, головою опозиції в Парламенті Едом Мілібендом.

"Великобританія зробила багато для підтримки української демократії. Наша найактуальніша проблема - зупинити російську агресію. Окупувавши Крим, Путін знищив систему європейської безпеки. Тепер він думає про просування на материкову Україну. Москва також підігріває сепаратистські настрої на півдні та сході України", - відзначив Віталій Кличко.

"Ми високо цінуємо недавню заяву G-7. І очікуємо від Великобританії та ЄС жорсткіших економічних санкцій проти Росії. Не тільки по відношенню до деяких російських політиків, але й до Росії як держави. Тільки це може вплинути на Путіна і зупинити його", - підкреслив лідер "УДАРу".

Він висловив переконання, що Україні дуже важливо підвищити військову співпрацю з НАТО. А також відзначив, що українська економіка потребує термінової фінансової допомоги.

"Сьогодні ми повинні вирішити низку проблем. Всі вони пов'язані з необхідністю повернути країну на шлях демократичного розвитку, боротьби з корупцією, встановлення верховенства закону і реальних економічних реформ. І повинні відбутися 25 травня чесні ідемократичні вибори президента України", - зазначив Віталій Кличко.

Також лідер "УДАРу" виступив перед членами парламенту від усіх представлених в ньому партій та українською громадою Лондону.

Зараз ви читаєте новину «Ми очікуємо від Великобританії жорстких економічних санкцій проти Росії - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути