пʼятниця, 26 жовтня 2012 01:35

Ми не будемо вмовляти бандита не бандитствувати, ми не дамо йому це зробити - нардеп

Ми не будемо вмовляти бандита не бандитствувати, ми не дамо йому це зробити - нардеп

Опозиція готова битися за кожен голос громадянина і закликає всіх прийти на безстрокову акцію партії.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат Сергій Пашинський.

Він нагадав, що сьогодні Юлія Тимошенко звернулася до президента Віктора Януковича з Листом, у якому попросила змінити ситуацію, поки є шанс.

"Треба терміново зробити дві речі. Перше, цю ганебну ситуацію по ДВК і ОВК законодавчим чином, рішенням ЦВК скасувати і створити паритетні комісії -  50% для влада, 50% - для опозиція, - розповів нардеп. - По-друге, що стосується тих камери, на які витрачено мільярд гривень державних грошей (мають знімати і  процес підрахунку). Фальсифікації робляться не тільки коли вкидаються, а й коли рахуються. Яка цікава ситуація – витрачено мільярд гривень, а як будуть рахувати – знімати не будуть".

Пашинський запевнив, що опозиція готова захищати голоси кожного українця.

"Партія "Батьківщина" мобілізувала 140 тисяч членів ДВК. Партія підписала угоду зі "Свободою". Партія "Батьківщина" заявила офіційно: ми за кожен голос будемо боротися. Ми не будемо їх вмовляти. Тим паче, ми будемо битися за кожен голос громадянина, а не за кожен голос "Батьківщини" чи "Свободи". Це проблема не партії "Батьківщини", УДАРу чи "Свободи". Це проблема нашого суспільства. Ми в стані захистити свою державу, свій вибір, чи ми знову будемо спостерігати, як вони будуть з нас знущатися", - підкреслив парламентар.

Пашинський закликав киян прийти у п'ятницю ввечері на Софійську площу, аби прийняти остаточне рішення.

"Із завтрашнього вечора на Софійській площі починається довготермінова акція Об'єднаної опозиції. Я закликаю всіх завтра ввечері прийти і прийняти рішення. Ми не будемо вмовляти бандита не бандитствувати, ми не дамо йому це зробити", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Ми не будемо вмовляти бандита не бандитствувати, ми не дамо йому це зробити - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути