Ексклюзиви
середа, 29 травня 2019 08:52

"Мститися не буду і на жодні посади не рвуся" - Саакашвілі

"Мститися не буду і на жодні посади не рвуся" - Саакашвілі
Фото: ЕРА

Екс-президент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що, повернувшись в Україну, не збирається нікому мстити. І додав, що не має політичних амбіцій.

"Ніколи нікому не мстився - ні в Грузії, коли став президентом, ні в інших ситуаціях. Помста - це не мій стиль", - сказав він в ефірі телеканалу "112 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі не візьмуть в партійну команду "Слуги народу"

Що стосується політичних амбіцій, Саакашвілі заявив, що в політику прийшли нові люди і він готовий "підставити їм плече".

"У мене немає жодних політичних амбіцій, тому що я був уже на всіх посадах, я все бачив. Я буду дуже обережним, коли буду на щось погоджуватися. Я через це проходив, бачив, як це виглядає, і не рвуся ні на які посади.На лаві вболівальника я відчуваю себе дуже добре", - сказав він.

Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство. 29 травня о 17:15 він повинен приземлитися в "Борисполі". В ДПСУ заявили, що у них немає підстав не пускати Саакашвілі в Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Мститися не буду і на жодні посади не рвуся" - Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути