четвер, 30 квітня 2009 12:01

Москаль обрав квадроцикл, а Табачник - Кубу

Москаль обрав квадроцикл, а Табачник - Кубу

Криза таки вдарила по депутатах. Травневі свята, під час яких нардепи часто роз`їжджалися по закордонах, цього року для них пройдуть під девізом "по рідних місцях".

Принаймні в цьому запевнили народні обранці, яких опитувала газета "Сегодня".

"Зараз не час розкидатися грошима, тому на курорт не поїду, — розповідає Тарас Чорновіл. — Тим більше що накопичилося багато роботи. Я, наприклад, обіцяв написати декілька статей у різні видання. Може, з`їжджу з друзями під Київ на шашлики".

"Митиму вікна і підлогу!"

Регіоналка Ганна Герман теж збирається працювати, причому не тільки розумово, але і фізично.

"Митиму вікна і підлогу, а ще готуватиму документи до пленарного тижня. У вихідні можна спокійно посидіти удома перед комп`ютером, і ніхто не відволікатиме", — каже нардеп. Ганна Миколаївна збирається на дачу (згідно з декларацією, родина Герман має ділянку площею 0,24 га і будинок у 250 "квадратів") садити квіти.

Її колега по фракції Дмитро Табачник теж збирається на дачу. "У мене велика ділянка — 50 соток, так що роботи хоч відбавляй. Садити картоплю і огірки я не буду, а займуся квітами. Посаджу троянди, наприклад, ще підрізатиму туї", — розповідає він. Попрацювавши на землі, Дмитро Володимирович з депутатською делегацією збирається вирушити на Кубу.

Поїде за межі України і бютівець Андрій Шкіль.

"30 числа ми з прем`єром їдемо до Варшави. Хотів на травневі злітати до Криму, але, певно, не вийде", — зітхає нардеп.

Проте, як стало відомо Тимошенко скасувала запланований на 30 квітня візит до Польщі.

У Дніпрі риби якось замало стало

Комуністові Володимиру Голубу — не до поїздок.

"1-го і 9-го я буду задіяний на святкових заходах. До того ж я редактор газети (друкарський орган партії — газета "Комуніст"), а в перерві між святами номери виходитимуть. Отже залишається лише сподіватися, що вирвуся на рибалку. Я ходжу на Дніпро, а там риби якось замало стало", — розповідає Голуб.

Бютівець Володимир Яворівській вирушить до Карпат, причому всією сім`єю — з дочкою і внуком.

"Дорогою обов`язково заїдемо в Кам`янець-Подільський, хочу внукові Тарасику показати тамтешні замки і молдавські села — там дуже красиво, жодна хатина не схожа на іншу".

Два квадроцикла вже навіть розбив

Нунсівець Геннадій Москаль теж поїде до Карпат, але не для того, щоб милуватися замками. "Їздитиму на квадроциклі і гірському велосипеді. Екстремальним спортом я захоплююся давно. Два квадроцикла вже навіть розбив, але все одно сідаю за кермо знову і знову", — розповідає він.

Попереду українців чекають довгі вихідні. Відпочивати ми будемо цілих чотири дні, з першого по четверте травня включно. А потім ще три вихідних (9, 10, 11 травня) буде на честь Дня Перемоги. Правда, погода не особливо порадує українців. На свята синоптики прогнозують дощі. Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Москаль обрав квадроцикл, а Табачник - Кубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути