неділя, 29 грудня 2013 13:37

"Мільйони повстали і влада почала боятися" - Яценюк

"Мільйони повстали і влада почала боятися" - Яценюк

Майдан довів, що Віктор Янукович не вкраде в українців майбутнє. Про це, виступаючи зі сцени Майдану, сказав керівник "Батьківщини" Арсеній Яценюк, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Українці довели, що вони не бояться. Ми показали владі, що ми керуємо в цій країні. Мільйони повстали і влада почала боятися", - наголосив він.

Яценюк зауважив, що 2013-й став роком, коли весь світ побачив, як українці борються за своє майбутнє. Політик впевнений, що цей рік змінив український парламент, тому що депутати почали голосувати особисто, Партія регіонів перестала бути в більшості, а опозиція почала діяти разом "згідно наказу народу".

Нардеп зазначив, що багатьом хотілося б щоб у цей рік відбулись зміни усіх систем влади.

"Жодна влада, кабінет чи повноваження не вартують людського життя. Ми свідомо йшли, щоб наша спільна боротьба була безкровною", - підкреслив опозиціонер.

Він також запевнив, що опозиція переможе на президентських виборах, "а у разі фальсифікацій, народ вийде і захистить кожен голос".

Яценюк також запропонував присутнім проголосувати за те, щоб Будинок профспілок залишився за мітингувальниками. Більшість присутніх підняли руки на знак згоди.

Зараз ви читаєте новину «"Мільйони повстали і влада почала боятися" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути