понеділок, 18 лютого 2013 15:35

Міліція намагається затримати "свободівця" Левченка у Гостинному дворі - Бригинець

Міліція намагається затримати у Гостинному дворі "свободівця" Юрія Левченка після того, як невідомі особи напустили у приміщення газу. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Олександр Бригинець.

Міліція відмовилась затримати молодиків, які воювали з громадськими активістами.

"Нас всіх траванули газом. І тепер "Беркут" бігає Гостинним двором і виловлює активістів. Тобто вони не чіпають депутатів і журналістів, а намагаються виловлювати активістів. Цих людей було 20-30, які захищали на другому поверсі керівництво реставрації. Міліція обіцяла, що буде можливість депутатам туди пройти, але насправді все робиться для того, щоб поки депутати чекали на цю можливість, керівництво забудовника втекло через вікно", - розповів Бригинець.

Він уточнив: "Газом труїли нас ті невідомі, яких відмовилась затримувати міліція і дала їм втекти. Вони потім стояли у парку неподалік, але на моє звернення до заступника начальника міліції він відповів, що знає, що це за люди. Тому не ловить їх, а ловить активістів. Він знає, кого він ловить, цілеспрямовано нападає на активістів".

Раніше Бригинець повідомив, що до відділку міліції вже відправили шістьох активістів.

"Але зараз "Беркут" відловлює чергових людей. Зараз вони притисли групу людей до стіни. Виловлюють з них тих, кого треба. Серед них є і депутати", - сказав він.

Бригинець зауважив, що йому пощастило, бо "отримав велику дозу газу і, поки вийшов і обійшов Гостинний двір з іншого боку, тут почалися усі ці процеси".

Він також додав: "Зараз міліція намагається затримати Юрія Левченка".

Зараз ви читаєте новину «Міліція намагається затримати "свободівця" Левченка у Гостинному дворі - Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути