вівторок, 06 листопада 2012 17:31

Міліціонер мітингувальникам під ЦВК: "Якщо будете брати штурмом - вдам, що не бачу"

Міліціонер мітингувальникам під ЦВК: "Якщо будете брати штурмом - вдам, що не бачу"
Священик УПЦ Київського патріархату Костянтин Холодов. Фото: facebook.com

Священик УПЦ Київського патріархату Костянтин Холодов провів усю ніч пікетуючи Центрвиборчком. Говорить, що міліціонерів було приблизно втричі більше за мітингувальників.

"Брехать не треба - людей мало як для Києва. Київ спить... Міліції - по три мента на кожного мітингаря. З усіх мітингуючих відсотків з десять неадекватних, екзальтованих осіб, як жіночої так і чоловічої статі. Усю ніч лив дощ. Сховатися ніде. Беркут кружляв навколо нас: то в кільце візьмуть, то відріжуть одних від одних - так бавилися, мабуть. Потім, правда, стишилися. Не дивлячись на велику кількість ментів і автозаків, страху не було зовсім".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітингуючі під ЦВК розходяться

Однак міліція обіцяла мітингувальникам у разі штурму "сачкувати" і не застосовувати сили.

"Роззнайомився з нашими "янголами-охоронцями" у формі. Адекватні козаки, виявляється. Теж не люблять владу. Один здивовано запитує: "То це що, опозиція знову не матиме більшості у Раді?! То як же цих уродів усунути? Задовбали вони вже!"

Я розговорився з одним старшим за званням: "Якщо нас вийде зо 100 тисяч - ви ж не зможете нічого їм вдіяти, коли штурмуватимуть. Так?" - Так, - відповідає - "А що будете робити?" - Вдамо, що не бачимо." Я думаю, що ми ще об'єднаємося зусиллями з міліцією для майбутніх перемог", - припускає учасник пікету.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер мітингувальникам під ЦВК: "Якщо будете брати штурмом - вдам, що не бачу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути