вівторок, 03 листопада 2020 05:15

Місцеві вибори. На всіх дільницях підрахували голоси

Місцеві вибори. На всіх дільницях підрахували голоси
В Україні відбулися місцеві вибори. Фото: 112

В Україні встановлено результати волевиявлення на виборах депутатів 108 місцевих рад у 23 регіонах.

Так, до однієї районної ради обрано 22 депутатів, до 15 міських – 393 депутатів, до 26 селищних – 549 депутатів та до 66 сільських – 1438 депутатів. Окрім того, визнано обраними 133 голів, зокрема, 27 – міських, 30 – селищних, 76 – сільських, інформує сайт Центральної виборчої комісії.

"На всіх виборчих дільницях уже завершено процес підрахунку голосів виборців, складання відповідних протоколів ДВК та передачі їх разом з іншою виборчою документацією до сільських, селищних і міських ТВК. Водночас ще тривають процеси уточнення протоколів про підрахунок голосів виборців окремих ДВК та проведення повторного підрахунку голосів виборців окремими територіальними виборчими комісіями на підставі відповідних рішень", - йдеться у повідомленні.

Також відбувається передача протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві вибори: у Береговому перемагають представники угорської партії

У всіх регіонах України районні ТВК прийняли 1 076 таких протоколів, що становить майже 71,7 % від загальної кількості протоколів, які мають бути отримані. Своєю чергою обласним ТВК передано 914 протоколів (майже 67 %).

Нагадаємо, що результати виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів мають бути встановлені не пізніше як на дванадцятий день після дня голосування, тобто до 6 листопада 2020 року включно.

Зараз ви читаєте новину «Місцеві вибори. На всіх дільницях підрахували голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути