вівторок, 07 жовтня 2014 04:52

Меджліс звинуватив у викраденні кримських татар ФСБ та місцеву "самооборону"

Меджліс звинуватив у викраденні кримських татар ФСБ та місцеву "самооборону"
Рефат Чубаров. Фото: ipress.ua

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що репресії проти кримських татар Криму набирають обертів. Здійснюють їх, на його думку, співробітники ФСБ та так звана "кримська самооборона". 

Як передає "Укрінформ", Чубаров зазначив, що обставини всіх викрадень представників кримськотатарського народу явно вказують на причетність до їх здійснення професійно підготовлених людей.

"Ними можуть бути або співробітники федеральних силових структур, або покидьки з так званої "кримської самооборони". Але у будь-якому разі, у тих та інших одні господарі, які сидять у владних кабінетах Криму", - наголосив глава Меджлісу.

За його словами, бандитські форми насильства федералів, відомі через події на Північному Кавказі, стають сумною реальністю і в Криму.

"Їхня мета — затвердити моральний терор і страх. Почали з кримських татар", - пояснив Чубаров.

У цій ситуації, повідомив він, враховуючи високий рівень незадоволеності серед кримських татар, Меджліс робить все можливе, щоб "якнайшвидше запустити механізм постійної присутності в Криму міжнародної місії з числа представників ООН і ОБСЄ".

Зараз ви читаєте новину «Меджліс звинуватив у викраденні кримських татар ФСБ та місцеву "самооборону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути