четвер, 03 вересня 2015 04:03

"Мако Холдинг" Олександра Януковича потрапив під санкції США

"Мако Холдинг" Олександра Януковича потрапив під санкції США
Фото: biz.liga.net

У список санкцій США у зв'язку з діями по дестабілізації України потрапили ще 29 російських компаній, серед яких опинився і український "Мако Холдинг" Олександра Януковича.

Про це пишуть "Крим.Реаліі".

"У зв'язку з санкціями, накладеними за окупацію Росією українського Криму, в список додали 7 компаній, пов'язаних з вже підсанкційним російським концерном "Калашников" (серед них концерн "Іжмаш" і Іжевський механічний завод) і з підприємцем Геннадієм Тимченком", - повідомляє видання.

Крім того, до нового списку увійшли 15 російських нафтових або нафтогазових компаній, пов'язаних з подсанкціонной компанією "Роснефть".

"Також у зв'язку з ще одним американським пакетом "кримських" санкцій до списку потрапили 6 захоплених російської окупаційною владою на Кримському півострові компаній - торгові морські порти Євпаторії, Феодосії, Керчі, Севастополя і Ялти і Керченська поромна переправа", - наголошується в повідомленні.

Практично всі можливі взаємодії з цими компаніями будуть вимагати спеціальних ліцензій, при цьому будуть розглядатися "з презумпцією відмови".

Зараз ви читаєте новину «"Мако Холдинг" Олександра Януковича потрапив під санкції США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути