Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2010 12:43

Макеєнко пояснив, чому БЮТ залишився без регламентного комітету

Макеєнко пояснив, чому БЮТ залишився без регламентного комітету

БЮТ не захотів віддавати Партії регіонів економічні комітети. Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав новопризначений голова регламентного комітету "регіонал" Володимир Макеєнко.

"Коли була обрана ця Верховна Рада, ми пропорційно розділили комітети згідно кількості народних депутатів. І тепер ми запропонували обмінятися комітетми. Якщо хочете регламентний чи ще якийсь - будь-ласка. Але натомість ми просимо - податковий. Бо уряд має працювати з цим комітетом. Ми також попросили комітет підприємництва, тобто економічний блок", - наголосив нардеп.

Оскільки, за його словами, уряд несе відповідальність за економічну ситуацію в країні:

"Але, яка була відповідь? Вони не захотіли. Терьохіну, Королевській чи ще там комусь було важко піти з їхніх комітетів. Вони їх не звільняють".

Тому, за словами нардепа, Партія регіонів призначила свою людину у регламентний комітет.

"Якщо говорити про бюджетний комітет то треба говорити відверто - хіба уряд нам віддав його, коли прем'єром була Тимошенко. Ні, він і тоді належав Блоку Литвина, який входить у коаліцію", - сказав "регіонал".

Макеєнко також наголосив, що сьогодні нічого старшного у тому, що регламентний комітет очолив представник коаліції немає.

"Просто Єфремов виконав закон. Адже він не може очолювати будь-який комітет, бо є лідером фракції, тому переговори ще не закриті. Життя продовжується", - зазначив Макеєнко.

Однак на уточнююче питання, чи може ще ПР віддати опозиції регламентний комітет, Макеєнко сказа: "Уже все" і розвів руками.

Зараз ви читаєте новину «Макеєнко пояснив, чому БЮТ залишився без регламентного комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути