пʼятниця, 26 листопада 2010 13:59

Майор Мельниченко може вступити до Партії регіонів

Майор Мельниченко може вступити до Партії регіонів

Екс-майор президентської охорони Микола Мельниченко напише заяву про вступ до Партії регіонів, якщо нинішня влада доведе справу Гонгадзе до суду.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Сегодня".

За словами Мельниченка, кримінальна справа, порушена проти нього Генпрокуратурою і припинене слідчим Олександром Харченко, знову поновлена.

Екс-майор також наголосив, що його в будь-який момент можуть затримати. Однак така перспектива Мельниченко не лякає. З тими, хто вважає його зрадником, зрадником "Батьківщини" і офіцером, які порушили присягу, екс-майор у дискусію не вступає.

"Я передав до Генпрокуратури всі, що просило слідство. Розповів і показав, як вів записи, як це відбувалося. Вони пройшли експертизу, визнані автентичними", - зазначив екс-майор.

Також Мельниченко зазначає: те, що справа проти нього не закрито, свідчить про прагнення правоохоронних органів встановити істину, визначивши ступінь вини тих же Кучми, Литвина, Фере.

"Тому закликаю всіх, хто має в своєму розпорядженні відноситься до цієї справи будь-якою інформацією, передати її до Генпрокуратури України. І можу заявити: якщо у нинішньої влади виявиться достатньо політичної волі довести цю справу до кінця, я напишу офіційну заяву з проханням прийняти мене в Партію Регіонів ", - підсумував екс-майор.

Нагадаємо, новопризначений генпрокурор України Віктор Пшонка пообіцяв направити справу Гонгапдзе до суду до 7 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Майор Мельниченко може вступити до Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути