Ексклюзиви
вівторок, 03 лютого 2015 19:55

Майдан у Росії мусить з'явитися — російський політолог

Майдан у Росії мусить з'явитися — російський політолог
фото: www.unian.net

Підтримка росіянами свого президента Володимира Путіна не впала. Вона сягає 85 відсотків. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів російський політолог Андрій Окара.

"Хоча люди обурені збільшенням цін. Ще три місяці тому сміялися з санкцій. Казали: "Нас бьют по голове, а мы крепчаем". Зараз цей жарт намагаються не згадувати. Але ресурс терпіння досить міцний: люди вірять у швидке покращення", - зазначив Андрій Окара.

За його словами, російська влада зараз намагається злити всі негативні протестні настрої.

"Створює організацію "Антимайдан". До неї увійшли провладні бойові радикали — Дмитро Саблін (сенатор, член партії "Єдина Росія", уродженець Маріуполя.— "ГПУ"), актор Михайло Пореченков, байкер Хірург, автор книжок про "мудрого Сталіна" Микола Стариков. Після створення "Антимайдану" можна бути впевненими, що Майдан у Росії таки колись мусить з'явитися", - наголосив російський політолог.

Він вважає, що зараз стратегія Володимира Путіна — аби Україна була об'єктом впливу Росії. "Частиною "русского мира". Державою, яка не претендувала б на власну геополітичну роль", - зауважив Окара.

Зараз ви читаєте новину «Майдан у Росії мусить з'явитися — російський політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути