вівторок, 05 березня 2013 18:33

"Маємо надію, що суд ухвалить справедливе рішення по Власенку" - Тягнибок

"Маємо надію, що суд ухвалить справедливе рішення по Власенку" - Тягнибок
Тягнибок зазначив, що важливим є те, що суд вирішив таки витребувати документи, про що його просила опозиція. Фото: lviv.tv

В опозиції усе ще мають надії на те, що рішення Вищого адміністративного суду щодо народного депутата Сергія Власенка буде справедливим.

Про це сказав лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи сьогоднішнє судове засідання, передає кореспондент Gazeta.ua.

Він також зауважив, що сторона обвинувачення на суді виглядала досить нефахово.

"Дуже важливо, що ми показали сьогодні на засіданні, що юридично обгрунтована аргументація захисту була абсолютно фаховою. І навпаки, представник апарату Верховної Ради відверто плавав, відповідаючи на запитання як суду, так і захисту. Навіть спочатку у нас склалося враження, що суд симпатизує саме нам. Однак потім стало зрозуміло, що на суд, певно, є зовнішній вплив. Але це покаже час", - розповів "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАСУ оголосив перерву засідання по Власенку до 10.00 середи

Тягнибок зазначив, що важливим є те, що суд вирішив таки витребувати документи, про що його просила опозиція.

"Усе-таки ми маємо надію, що суд ухвалить рішення справедливе. Бо з цим проханням від нас була апеляція до представників суду як до громадян України", - підкреслив політик.

Він також висловив сподівання, що суд прийме до уваги те, що рішення Регламентного комітету, на основі якого був позов, було сфальшовано.

"На судовому засіданні чітко задекларовано, що засідання Регламентного комітету 27 лютого не було. Документи сфальшовано. Суд повідомлено, що до Генпрокуратури були надані докази для відкриття кримінальної справи з цього приводу", - пояснив Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «"Маємо надію, що суд ухвалить справедливе рішення по Власенку" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути