середа, 13 жовтня 2010 19:23

Люди Тимошенко завтра припиняють голодування

Люди Тимошенко завтра припиняють голодування
Завтра голодувальники від "Батьківщини" припиняють акцію протесту проти фальсифікації виборів під Центральною виборчою комісією. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав один із учасників акції, голова фракції БЮТ у Київоблраді Володимир Подрєзов.

"Ми розуміємо, що можемо захищати свої права, будучи при силі. Сьогодні наша основна ціль донести до суспільства інформацію про злочини і порушення досягнута. Ми змогли пробити інформаційну блокаду", - зазначив він.

За словами учасника акції, сьогодні госпіталізували тільки Тамару Бігун. "Більше нікого. Після того, як її забрали, ми спілкувалися з київською обласною виборчою комісією. Я також говорив із представницею ЦВК Жанною Усенко-Чорною. Основна її думка була така: позитивного рішення по розкладу у комісії нам очікувати не варто. Вона просила нас припинити таким чином висловлювати протест. Ми вирішили, що закінчимо акцію. Бо влада нас помічає, але тільки для того, щоб інформаційно блокувати. Ми будемо робити висновки і переходити в іншу форму роботи. Яку саме – побачите. Сьогодні ми ще голодуємо", - зауважив Подрєзов.

"В мене особисто були проблеми із тиском. Але критичного стану немає. Це точка зору лікарів. Були запаморочення. В мене є серцеві проблеми. Лікар мені порекомендував припинити голодування. Але я відчував в собі сили продовжувати акцію", - додав лідер фракції БЮТ у Київоблраді.

Нагадаємо, 5 жовтня 7 членів "Батьківщини" оголосили акцію протесту проти фальсифікації місцевих виборів у зв'язку з реєстрацією тервиборчкомами списків кандидатів в депутати від псевдоосередку, організованого виключеним за лав партії Володимиром Майбоженком. Почали голодувати під Центральною виборчою комісією. 11 жовтня лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зустрілася з голодуючими активістами та закликала їх зупинити голодування. Однак вони відмовилися це зробити.

Зараз ви читаєте новину «Люди Тимошенко завтра припиняють голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути