середа, 09 січня 2013 18:22

Ляшко: Від однієї думки, що Юля вийде на волю, у Яценюка трусяться коліна

Ляшко: Від однієї думки, що Юля вийде на волю, у Яценюка трусяться коліна
Олег Ляшко. Фото: liga.net

Народний депутат Олег Ляшко вважає, що від однієї думки про те, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко вийде на волю, у одного із лідерів Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка трусяться коліна.

"Бандитська влада продовжує знущатися над лідером народної довіри, моєю давньою бойовою подругою Юлією Тимошенко. Цей підлий режим боїться її, як чорт ладана, тому не бачить ніякого іншого шляху, окрім як фізично знищити її. Ця влада настільки брудна, позбавлена будь-яких моральних принципів, що заглядає під спідницю хворій жінці, споглядає за нею у туалетах та у спальні", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Регіоналівські шпигуни слідкують за кожним кроком Юлії Володимирівни. Однак мені не зрозуміло, що в цей час робить морквоїд Яценюк, який зухвало зайняв її місце на свободі?", - поцікавився він.

Окрім того він додав: "Чому так звана опозиція забилась по теплих норах на Мальдівах-Сейшелах тоді, коли влада катує їх лідерку? Куди зникли ці "браві солдати", які до виборів на кожному кроці заявляли про її визволення? Бо Яценюку і його підлабузникам вигідно знищення Тимошенко так само, як і владі. Від однієї думки про те, що Юля колись вийде на волю, у Яценюка трусяться коліна. Юля, тримайся, я з тобою!".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Від однієї думки, що Юля вийде на волю, у Яценюка трусяться коліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути