пʼятниця, 18 листопада 2011 11:50

Ляшко у Верховній Раді їв землю: "Наша земля така, що хоч на хліб її маж"
9

Фото: Фото зі сторінки Facebook Олега Ляшка

17-го листопада депутат Олег Ляшко у Верховній Раді наївся землі. Відповідні фотографії лідер "Радикальної партії" виставив на своїй сторінці у Facebook.

Під однієї з фотографій, Ляшко объяснил: "Сьогодні злочинна Верховна Рада проголосувала за продаж землі, відхиливши мій альтернативний законопроект, в якому я пропонував не продавати землю, а використовувати сільськогосподарські угіддя на арендній основі".

"Наша рідна українська земля - свята! Як можна її продавати? Це злочин нинішньої влади проти нашого народу. Що ж у нас лишиться, якщо країна продаватиме землю? Що нинішні можновладці вирішать продавати далі?! Людей?!!!", - пише він.

Спробувавши на смак землю, депутат поділився враженнями: "Вклоняюсь нашій святій землі, цілую її, їм, відчуваючи її незрівнянний смак. Наша рідна земля така, що хоч на хліб її маж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко розповів чорнобильцям про свою унікальність і закликав прийти під Кабмін у середу

"Як Аллах дав Еміратам нафту, так Україні Бог дав землю. Це наш найбільший скарб, який ніхто не має права продавати! Нафта сьогодні є, а завтра її не буде, а наша рідна земля - вічна. Вже сьогодні в світі мільярд людей не доїдає, земля - історичний шанс нашої держави, ми можемо годувати півсвіту. Продавати треба не землю, а сільськогосподарську продукцію", - написав Ляшко під іншою фотографією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко передав Азарову гарбуза і пообіцяв прийти з вилами

На останок нардеп пообіцяв: "Коли Радикальна партія матиме більшість в парламенті, ми скасуємо продаж землі".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко у Верховній Раді їв землю: "Наша земля така, що хоч на хліб її маж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути