Ексклюзиви
пʼятниця, 29 квітня 2016 21:01

Ляшко звинуватив Порошенка і Гройсмана у афері з субсидіями

Ляшко звинуватив Порошенка і Гройсмана у афері з субсидіями

Майже 2 мільйони громадян позбавляються права на отримання житлових субсидій.

"В результаті чергової афери олігархічного уряду майже 2 мільйони громадян позбавляються права на отримання житлових субсидій", - про це написав на своїй сторінці в Facebook лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Так, на його думку, афера полягає в тому, що відповідно до рішення уряду № 317 від 27 квітня 2016 р. тепер житлові субсидії будуть розраховуватися із норми споживання газу 5,5 кубів для опалення одного квадратного метра житлової площі (при індивідуальній системі опалення), замість 7 кубів газу у минулому опалювальному сезоні. При розрахунку субсидій для громадян, які використовують газ для приготування їжі, встановлюється норма 4,4 куб. м на одну людину в місяць (раніше було 6 куб. м).

У зв'язку з цим, Ляшко нагадав, що у бюджеті цього року на виплату житлових субсидій передбачено 36 мільярдів гривень. Після прийняття рішення урядом про скасування пільгової норми (1200 кубів газу по 3600 гривень) і встановлення для всіх споживачів ціни у майже 7 тисяч гривень за тисячу кубів, різко виросте кількість громадян, які матимуть право на отримання житлових субсидій. Щоб не платити цим людям субсидії, уряд і вигадав аферу із зменшенням норм споживання газу.

"Тепер усі ми, незалежно від кількості спожитого газу, платитимемо по майже 7 гривень за куб. І після зменшення норм споживання газу право на субсидії більшість людей не отримає, незважаючи на те, що ціна газу виросла майже вдвічі, а зарплати і пенсії - ні. Якщо вам ще хтось із урядовців брехатиме, що вони зменшили нам ціну на газ - одразу плюйте цим брехливим скотинякам у морду. Геббельс так не брехав, як брешуть Порошенко-Гройсман!", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко звинуватив Порошенка і Гройсмана у афері з субсидіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути