четвер, 29 квітня 2010 13:18

Ляшко обіцяє закидати Литвина тухлими яйцями

Ляшко обіцяє закидати Литвина тухлими яйцями

Народний депутат із фракції БЮТ Олег Ляшко впевнений, що акції протесту громадян проти дій української влади не призведуть до громадянської війни. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Громадянської війни не буде з однієї причини: Януковича і його антидержавні дії підтримує меншість українських громадян. Після тих останніх кроків, які він вчинив, значна частина виборців, які за нього голосували, змінять свою думку. Якби він під час виборчої кампанії розказував, що подарує Росії Крим, здасть провідні галузі економіки держави, не набрав би стільки голосів. Він фактично обдурив людей", - сказав депутат.

Він зауважив, що у вівторок під час ратифікації угоди про подовження перебування ЧФ РФ на території України "бандити з депутатськими значками жорсткого побили" опозиціонерів.

"Я не знаю, хто приймав участь у бійці. Бо я в цей час був зайнятий тим, що кидав яйця в Литвина. На щастя, пару разів у нього поцілив. Коли мені ще трапиться нагода кинути в нього тухлим яйцем, я обов'язково цим скористаюся. Думаю, це буде найменша кара для зрадника Литвина, яку можна тільки придумати. Можливо, це відбудеться 11 травня", - зазначив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко обіцяє закидати Литвина тухлими яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути