понеділок, 07 травня 2012 17:23

Лутковська планує навідатися до Тимошенко і Луценка та розібратися з їхніми справами

Лутковська планує навідатися до Тимошенко і Луценка та розібратися з їхніми справами
Валерія Лутковська вивчатиме всі документи по справах Тимошенко і Луценка. Фото: maydan.drohobych.net

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська має намір відвідати Качанівську виправну колонію, де відбуває покарання екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, а також Київський слідчий ізолятор, де перебуває екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

"Обов'язково будуть візити до Качанівської колонії", - сказала Лутковська на прес-конференції в понеділок у Києві, відповідаючи на запитання про те, чи планує вона відвідати Качанівську колонію з тим, щоб перевірити умови утримання Тимошенко у зв'язку з неодноразовими заявами її соратників про те, що екс-прем'єру не надається необхідне їй лікування.

"У будь-якому випадку, це обов'язково станеться. Але поки що, мені хоча б потрібно увійти в курс справи", - уточнила Лутковська, відповідаючи на запитання, коли може відбутися її візит до колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суслов виклав відео, як омбудсмен Лутковська приймала присягу під вигуки "Ганьба!"

"Мені потрібно ознайомитися з першоджерелами. Я - юрист", - додала вона, зазначивши, що їй необхідно буде вивчити всі матеріали, що стосуються справи Тимошенко, зокрема йінформацію Міністерства охорони здоров'я.

Говорячи про справу Луценка, Лутковська зазначила, що займалася цією справою тільки в тій частині, яка розглядалася в Європейському суді, коли представляла інтереси держави в ЄСПЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонал про присягу Лутковської: "Ніхто нікого не обдурив"

"Станом на сьогоднішній день, мені так само потрібно з'ясувати всі обставини справи", - підкреслила Лутковська. "Я планую ток само (відвідати Луценка). Це не виключено, але, принаймні, мені потрібно ознайомитися з цими питаннями", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Лутковська планує навідатися до Тимошенко і Луценка та розібратися з їхніми справами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути