середа, 07 березня 2018 14:56

Найкращий подарунок Путіну - журналіст пояснив, чому треба перенести марш Саакашвілі

Найкращий подарунок Путіну - журналіст пояснив, чому треба перенести марш Саакашвілі
Марш за відставку президента Петра Порошенка, запланований на 18 березня, буде найкращим подарунком президенту РФ Володимиру Путіну в день його виборів. Фото: Reuters

Марш за відставку президента Петра Порошенка, запланований на 18 березня, буде найкращим подарунком президентові РФ Володимиру Путіну в день його виборів.

Про це пише журналіст Айдер Муждабаєв у блозі на "Українська правда".

"Шановні лідери опозиційних сил, члени політради політичних рухів і партій. Скажіть, будь ласка: ви, коли призначали дату мітингу за відставку Порошенка, на календар дивилися? Якщо ні, то подивіться, будь ласка, зараз.

18 березня, яке в РФ оголосили "Днем возз'єднання з Кримом", Путін намагатиметься максимально витерти ноги об Україну і все світове співтовариство. Він спеціально проводить голосування за себе саме в цей день. І, швидше за все, сам проголосує в Криму, на окупованій українській землі", - нагадує він.

Якщо марш проведуть, це покаже, що по-справжньому відповідальної опозиції в країні немає

"Це трагічний день для кримських татар, який обернувся багатьма жертвами, нестатками, нещастями. За минулі чотири роки всього цього не злічити. І якщо вже десь доречно проводити в цей день масову акцію в Україні - то тільки на Чонгарі. З вимогою звільнити Крим, припинити переслідування кримських татар, повернути Україні її законну територію, а нам - батьківщину. Щоб весь світ бачив, що українці, незалежно від їхніх внутрішньополітичних поглядів, пам'ятають про анексію і ніколи її не пробачать. І готові всі разом боротися за повернення Криму", - пояснив журналіст.

Він закликав політиків перенести дату маршу.

"У той день, коли Путін святкуватиме свій запланований "тріумф", коли непохитні кримські татари, патріоти України в Криму бойкотуватимуть цей цинічний фарс, не можна проводити мітинг за відставку Порошенка. Як би ви не ставилися до нього, неважливо, це просто не можна, і все. Якщо ж це станеться, то покаже, що по-справжньому відповідальної опозиції в країні немає... Я вже не кажу, що це буде найкращий подарунок російській пропаганді і особисто Путіну", - зауважив Муждабаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим наш і українські солдати наші - що сказав Путін у новому "шедеврі" російської пропаганди

Раніше колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі закликав українців вийти на марш за відставку президента Петра Порошенка 18 березня на майдані Незалежності. Марш анонсував "Рух нових сил".

Зараз ви читаєте новину «Найкращий подарунок Путіну - журналіст пояснив, чому треба перенести марш Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути