середа, 21 листопада 2012 16:51

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко закликав лідерів визначити єдиного кандидата проти Януковича

Луценко закликав лідерів визначити єдиного кандидата проти Януковича
Фото: ua.politics.comments.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко привітав усіх з річницею Помаранчевої революції та упевнений, що люди готові до нового Майдану.

Про це він сказав журналістам в перерві між судовими засіданнями, передає Українська правда.

"В цей день, я хотів би поздоровити всіх, хто був на майдані. Я дуже давно вже не одягав помаранчеву стрічку, сьогодні одягнув по одній причині – мені здається, що час відступу закінчився", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністри переходять працювати до парламенту у пошуках стабільності - експерт

"Перебуваючи в тюрмі я маю можливість бачити лише декілька каналів, читати з запізненням роздруківки з інтернету, але я відчуваю, що час відступу минув", - додав він.

Він також просить опозиціонерів бути єдиними. "Звертаючись до всіх, хто був на Майдані, хто вболівав за Майдан в своїх містах і селах – я хотів би запропонувати покінчити із самовбивчою практикою критиканства", - сказав він.

"Я маю безліч претензій до своїх колег політиків. Вони, напевно мають так само до мене. Я особисто вже багато разів вибачався за свої помилки, знаю багатьох політиків, які мужньо вибачились за свої. Але настає зараз час єднання усіх, хто думає про державу. Ще раз підкреслюю – йдеться не про Луценко, Тимошенко, Кличка, Тягнибока, Яценюка, Гриценка, не про багатьох моїх колег. Йдеться про перспективу країни", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник засмучений, що за закон про мови в дитсадках не проголосували "жахливо невиховані" депутати

"Я впевнений, що лідери в новому парламенті повинні визначити єдиного кандидата для перемоги над Януковичем. Я впевнений, що ми маємо збудувати план нової країни, де не олігархи будуть визначати економіку і політику, а виборці будуть голосувати за своє майбутнє", - додав він.

Луценко також вважає, що останні вибори продемонстрували, що "громадянське суспільство стало наслідком дріжджів Майдану".

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликав лідерів визначити єдиного кандидата проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути