Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 17:31

Луценко вірить у другий термін Порошенка

Луценко вірить у другий термін Порошенка
Генеральний прокурор Юрій Луценко вірить у переобрання Петра Порошенка президентом на другий термін. Фото: EPA/UPG

Генеральний прокурор Юрій Луценко вірить у переобрання Петра Порошенка президентом на другий термін.

Про це він заявив в інтерв'ю LB.ua

На запитання: "Чи вірите ви у другий строк Петра Порошенка?" Луценко відповів: "Думаю, що так".

Очільник ГПУ заявив, що Порошенко "рухається в правильному напрямку".

"З моєї точки зору, в нього і в його команди багато серйозних помилок. Вони є і в мене. Але зміна керівництва, а тим більше курсу, сьогодні є смертельною небезпекою для держави. Тому як людина я підтримував і підтримую цю кандидатуру. Що він має зробити для того, щоб стати вдруге президентом? Змінитися всередині, змінитися навколо", - сказав генпрокурор.

"Я бачив багато разів, як Петро Олексійович змінювався. Пам'ятаєте, як він вийшов із політики після скандалу у постпомаранчевий період? І що він зробив? Взявся себе будувати. Не доводити свою правоту політично, а став найуспішнішим українським підприємцем, який збудував успішну бізнес-імперію. І так повернувся у політику. Порошенко вміє змінюватися задля результату. І зараз моя рекомендація номер один – змінитися внутрішньо і змінити свою команду", - заявив Луценко.

"Перше я вже сказав – змінитися внутрішньо. Друга – змінити зовнішнє оточення. Третя – треба зцементувати політичну силу, яка скаже прямо українському суспільству: "Ми знаємо що робимо, в нас є план, є результати".

Причому результатом має бути не тільки безвіз, що дійсно є результатом. Не тільки армія, що також, безумовно, результат. І не тільки, наприклад, соціальні речі. Потрібно щось touchable, як кажуть англійці, що можна помацати, відчути. Для українців це надзвичайно важливо", - пояснив генпрокурор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко замахнувся на крісло прем'єра - ЗМІ

На позачергових виборах президента у травні 2014-го Петра Порошенка підтримали 54,70% виборців. У грудні 2017-го за Порошенка готові були голосувати 15,6% виборців, повідомили у групі "Рейтинг".

Зараз ви читаєте новину «Луценко вірить у другий термін Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути