Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2012 14:20

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка продовжать судити 6 лютого

Луценка продовжать судити 6 лютого

Закрите засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка закінчилось, протривавши дві години. Наступне судове засідання відбудеться у понеділок, 6 лютого, о 10:00, передає кореспондент Gazeta.ua.

45 хвилин адвокати Луценка та Приступлюка разом з обвинуваченими ознайомлювались з матеріалами секретного тома справи.

На "секретне" засідання також намагався потрапити народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак. Він передав до суду документи про допуск до державної таємниці, до якої він має право доступу як народний депутат. Однак суд не допустив його до участі в засіданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друзі Луценка не чекають сюрпризів у справі екс-міністра

За словами нардепа, жодних відкриттів під час дослідження цього тому бути не могло, оскільки копії документів, представлених у секретному томі, містяться в інших 47 томах справи.

Під час судового засідання кілька прихильниць Луценка намагались пройти до вікон кімнати, де відбувався суд, і підтримати підсудного вигуками: "Юрі – волю!". Їх вигнали з двору Печерського суду, і наразі вони кричать "Свободу Луценку" біля арки, яка веде до суду, перед кордоном міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко судять за закритими дверима

Коли повз них проходив прокурор Зінченко, жінки вигукнули йому: "Суди по справедливості, бо ж твої діти будуть відповідати за твої гріхи!". Прокурор мовчки пройшов повз них.

Разом з тим адвокат Луценка Ігор Балик після завершення судового засідання відзначив: "Розглянули матеріали секретного тома. Оскільки він секретний, то я не можу розголошувати ніякої інформації".

Зараз ви читаєте новину «Луценка продовжать судити 6 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути