понеділок, 20 листопада 2017 19:48

Луценко наблизився до Порошенка

Луценко наблизився до Порошенка
Юрій Луценко наблизився до центру прийняття рішень, вважає політолог Віктор Небоженко. Фото: Reuters

Генпрокурор Юрій Луценко наблизився до президента Петра Порошенка і під його політичне майбутнє закладають міни. Так у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко прокоментував відкриття провадження проти керівника ГПУ з боку НАБУ.

"Генпрокурор як ніколи сильний, він активно шукає своє політичне майбутнє і довів свою профпридатність Адміністрації президента.

Зараз Луценка з дружиною посунути неможливо. Вони спіткали щастя влади і власності після Майдану. Всі ці заяви і відкриті справи — закладання міни під його політичне майбутнє. Як кандидата у президенти, главу МВС після Авакова, навіть прем'єр-міністра. Йде робота на випередження.

У Порошенка парадоксальна ситуація — чим більше влади, тим менше друзів, коротша лавка запасних. І на ній завжди посередині опиняється Луценко. Він наблизився до центру прийняття рішень — президента. Відкриття справи - це гра всіх проти всіх.

Адміністрація президента займається дискредитацію нових антикорупційних органів. У НАБУ це вже зрозуміли. І головний їхній ворог — не корупціонери, а стара ГПУ на чолі з Луценком. Який сподівається на політичну і адміністративну смерть бюро", - пояснив Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГПУ нема провадження проти Ситника - Луценко

30 жовтня Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження за фактом ймовірного незаконного збагачення Юрія Луценка. Детективи внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань на виконання рішення Солом'янського районного суду міста Києва.

Справу відкрили за заявою колишнього першого заступника генпрокурора-утікача Пшонки Рената Кузьміна.

Зараз ви читаєте новину «Луценко наблизився до Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути