середа, 24 червня 2009 08:42

Луценко не боїться відставки і пишається впливовими ворогами

Луценко не боїться відставки і пишається впливовими ворогами

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко в черговий раз заявив, що готовий піти у відставку.

"Будь-яка посада тимчасова. Я готовий її залишити... якщо будуть юридичні рішення", - сказав міністр у вівторок увечері в ефірі "5 каналу".

Відповідаючи на питання про те, як він ставиться до своєї можливої відставк парламентом, зокрема через скандал в аеропорту Франкфурта-на-Майні, Луценко сказав: "Я готовий до будь-якого розвитку подій. Ціною міністерського крісла мені прогинатися непристойно".

Також міністр додав, що у нього "достатньо впливових і сильних ворогів", і це, за словами Луценка, свідчить про те, що він принципово підходить до виконання обов"язків глави МВС.

"У мене достатньо впливових ворогів, і цим я горжуся: значить я принциповий міністр… І принципів своїх міняти не збираюсь. Я не боюсь втрачати посаду, я готовий до будь-якого розвитку подій", - сказав Луценко.

Нагадаємо, учора, 23 червня, перший заступник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що з шести зареєстрованих у Верховній Раді проектів постанов про звільнення міністрів фракція Партії регіонів гарантовано підтримає дві – щодо міністра освіти та науки Івана Вакарчука і Луценка.

За матеріалами: Інтерфакс, УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Луценко не боїться відставки і пишається впливовими ворогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути