вівторок, 07 лютого 2012 12:05

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: концерт на День міліції не коштував Держбюджету ні копійки

Луценко: концерт на День міліції  не коштував Держбюджету ні копійки

Юрій Луценко не підписав жодного платіжного документу, пов'язаного з відзначенням Дня міліції в 2008-2009 роках. Про це він повідомив під час допиту в Печерському районному суді.

"Рішення про заходи з нагоди Дня міліції було узгоджене з протоколом Адміністрації Президента, Кабміном та Верховною Радою. Була узгоджена і кількість запрошених цими ж вищими посадовими особами. Щоб запланувати зустріч Президента та Прем'єр-міністра необхідно узгодити місце, дату, форму та кількість учасників. Усі ці дії були зроблені відповідними особами департаменту кадрової роботи та юридичного управління МВС", - сказав екс-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко в суді відповідав прокурору англійською

Також міністр зазначив, що будь-які проводки коштів державного бюджету узгоджуються фінансовими фахівцями міністерства та перевіряються на законність Держказначейством, "що й було зроблено і в 2008, і в 2009 роках".

Також Луценко відзначив, що святковий концерт, хоч і був частиною урочистості, не коштував Держбюджету ні копійки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінал документа зник зі справи, бо він працював проти версії обвинувачення - Луценко

"При обговоренні постанови про економію державних коштів міністр фінансів повідомив, що йдеться про обмеження ювілеїв історичних подій, святкувань дня міста чи області. Вважати, що ця постанова може зупинити дії законів чи указу Президента може лише поганий учень юридичної школи", - додав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: Я не був зобов'язаний слідкувати, кого і чим нагороджують у МВС

Екс-міністр зазначив, що для економії коштів був скасований фуршет, святковий салют і установка святкових білбордів: "Я особисто не підписав жодного платіжного документу, пов'язаного з відзначенням Дня міліції. Це був обов'язок начальника фінансового управління та заступника міністра з фінансово-економічних питань".

Зараз ви читаєте новину «Луценко: концерт на День міліції не коштував Держбюджету ні копійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути