вівторок, 01 листопада 2011 14:04

Льовочкін розповів, де до Нового року стане нога Януковича

Льовочкін розповів, де до Нового року стане нога Януковича

Президент Віктор Янукович до кінця поточного року здійснить низку закордонних візитів, у тому числі, можливо, візьме участь у неформальному саміті глав держав у Москві в грудні, повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Як сказав Льовочкін у вівторок у Києві журналістам, планується державний візит президента України до Ізраїлю, а також візит до Ватикану; 22-23 грудня планується візит президента до Туреччини.

"Крім того, 20 грудня можливе відвідування президентом неформального саміту СНД у Москві", - сказав він.

Льовочкін також повідомив про те, що до кінця поточного року очікується офіційний візит президента Сербії в Україну та офіційний візит президента Литовської республіки в Україну.

Крім того, за словами глави президентської Адміністрації, Янукович планує відвідати до кінця року декілька регіонів України, зокрема, Одесу, Чернівці, Харків, Сумську область.

Президент також має намір відвідати Дніпропетровськ, де планується підсумкове засідання Ради регіонів за підсумками роботи у поточному році.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін розповів, де до Нового року стане нога Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути