вівторок, 06 вересня 2011 12:39

Литвин запевняє, що до паркану біля Ради парламент не причетний

Литвин запевняє, що до паркану біля Ради парламент не причетний

Високий паркан, який відокремлює будівлю Верховної Ради від Маріїнського парку в Києві зведено за вказівкою київської міської влади, заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

"Який паркан? Ви має на увазі той, який відділяє парк? Це не Верховна Рада. Вона до нього не має жодного відношення", - сказал Литвин в інтерв'ю журналістам у вівторок, відповідаючи на запитання про те, чи знає він про те, що перед будівлею Верховної Ради зведено високий металевий паркан.

"У Верховної Ради невеликий паркан, що споруджений давно і він ні в кого, ні у вас, ні у кого іншого не викликало заперечень", - сказав він.

"Це питання до міської влади", - підкреслив спікер, додавши, що сам побачив цей паркан тільки в понеділок, коли проходив повз, прямуючи на офіційний ланч зі своїм колегою - спікером парламенту Японії.

Нагадаємо, що раніше зявилася інформація про те, що за декілька днів до початку нової сесії парламенту, біля Верховної Ради поставили паркан, який відділяє будівлю ВР від Маріїнського парку.

Сьогодні, 6 вересня, у ВР відкрилася 9-а сесія парламенту. На урочистому відкритті був присутній і президент України Віктор Янукович, який виступив перед депутатмі з промовою.

Зараз ви читаєте новину «Литвин запевняє, що до паркану біля Ради парламент не причетний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути