четвер, 17 листопада 2011 11:21

Литвин: Я вже не у тому віці, щоб гвалтувати

Литвин: Я вже не у тому віці, щоб гвалтувати

Верховна Рада обрала народного депутата - литвинівця Василя Чернія членом Комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин, а також бютівця Юрія Ганущака - членом бюджетного Комітету.

Ці дві постанови розглядались разом з постановою про обрання регіонала Максима Луцького головою освітнього Комітету ВР, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Народний депутат від БЮТ Сергій Сас з цього приводу зазначив: "Це класична наруга над парламентською процедурою, бо не можна голосувати за три процедури разом. Володимире Михайловичу (Литвин - ред.), ви гвалтуєте Верховну Раду".

"Я вже не у тому віці, щоб гвалтувати, - відповів Литвин. - Я дію лише за згодою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Верховній Раді обрали головного "освітянина" - кума Табачника

Під час обговорення постанов лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зауважив, що фракція БЮТ втратила право на посаду голови Комітету ВР з питань освіти та науки, оскільки чисельність її депутатів скоротилась.

Слід зауважити, що з грудня 2007 року головою Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти був вже покійний депутат-бютівець Володимир Полохало.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Я вже не у тому віці, щоб гвалтувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути