пʼятниця, 30 січня 2009 08:57

Литвин втратив рейтинг через Тимошенко

Глава Верховної Ради Володимир Литвин упевнений, що втратив частину рейтингу підтримавши Юлію Тимошенко. Про це він заявив учора в ефірі телеканалу "Україна".

Політик заявив: "Я не підтримував Прем"єр-міністра Тимошенко під час її обрання на посаду. Ми не голосували. Я б міг і далі тримати чистоту, стирильність таку, і говорити: так, я ж правильно все кажу, ми попереджали, ми говорили. Але, коли ситуація зайшла в глухий кут, коли я бачив, що домовляються між собою як поділити країну, і не можуть поділити навіть не посади, а те, що залишилося... Ми припинили політичну кризу в країні, і я знаю, що я втратив багато в політичній перспективі, але я впевнений, що це потрібно було для країни. Це був досить непростий вибір, у мене зараз обмежений політичний маневр. Я не можу наліво-направо критикувати", - сказав Литвин і додав, що його основне завдання - змусити працювати українських політиків.

При цьому Литвин не сказав, чи буде він балотуватися на пост Президента України або підтримувати якогось з кандидатів. Проте, глава ВР упевнений, що президентські вибори повинні пройти 17 січня 2010 року.

Він також виступив за необхідність відмовитися від імпічменту Президента і дострокових парламентських виборів.

"У мене сьогодні один план - принаймі до середини 2010 року, щоб всі працювали, так, як я це бачу, а потім, якщо у нас люди визначаться, і бачитимуть, що є людина, яка має найвищий рейтинг, ось я біля цих людей готовий стати...", - сказав Литвин, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Литвин втратив рейтинг через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути