четвер, 06 жовтня 2011 18:43

Литвин не знав про те, що виділив 9,5 млн на ремонт Ради і паркан?

Литвин не знав про те, що виділив 9,5 млн на ремонт Ради і паркан?

Управління справами Верховної Ради України 30 вересня уклало угоду з власним Державним будівельним комбінатом на роботи з капітального ремонту адміністративних будинків Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5, вул. Грушевського, 18/2 та вул. Інститутській, 8. Вартість операції склала 9450000 грн, пише "Обком".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника". В обґрунтуванні закупівлі необхідність виконання капітального ремонту адміністративних будівель парламенту пояснюється "фізичним зносом металу огорожі адміністративного будинку по вул. Грушевського, 5; фізичним зносом покрівлі, пошкодженням оздоблення фасадів та аварійним станом балконів адміністративної будівлі по вул. Грушевського, 18/2; необхідністю модернізації теплового пункту і системи вентиляції з монтажем автоматики та проведенням пусконалагоджувальних робіт в адміністративному будинку по вул. Інститутській, 8".

У документі немає розбивки загальної суми контракту по окремих об'єктах.

Нагадаємо, голова парламенту Володимир Литвин заперечує причетність парламенту до появи масивної огорожі навколо будинку на вул. Грушевського, 5, де проходять сесійні засідання.

"Я ще раз вам говорю, що Верховна Рада абсолютно ніякого відношення до цього паркану не має", - сказав Литвин 4 жовтня.

На питання, хто ж тоді має відношення до встановлення паркану, Литвин порадив журналістам з'ясувати це самим, додавши, що теж зробить відповідний запит, "щоб ніхто не міг відхрещуватися від нього (паркану)".

Вищезазначене обґрунтування підписано заступником завідувача відділом будівництва і ремонту Управління справами В. Сидоренком.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не знав про те, що виділив 9,5 млн на ремонт Ради і паркан?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути