пʼятниця, 29 листопада 2013 21:36

Лідерів опозиції освистали на Євромайдані у Києві

Лідерів опозиції освистали на Євромайдані у Києві
Фото: versii.if.ua

Лідер фракції "Удар" Віталій Кличко подякував українцям, що вони вийшли на Євромайдан у Києві. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я хочу подякувати вам за те, що вам не байдужа доля України, за те, що вам не байдужий завтрашній день. Не зважаючи на холод, на дощ, незважаючи на перепони, ви все одно прийшли. У всій Європі та світі говорять про Україну, про людей, що вийшли відстояти свою громадянську позицію та право жити в європейській країні. Сьогодні вкрали надію жити і європейській Україні, надію знищити корупцію, отримати нормальну роботу, надію, що ми житимемо краще. Для чого? Для того, щоб заробляти гроші. Я впевнений в тому, що євроінтеграція прописана в законі України і зрив підписання угоди — це і є державна зрада", - наголосив Кличко.

Окрім того, він додав, що влада нічого не робить, щоб в Україні відбулися позитивні зміни. В цей час йому вигукнули із натовпу: "А що ти робиш? Пропонуєш бути разом? Так ми і так разом! Де план дій? Нам, що станцювати? Ну так, хто не скаче, той москаль".

Також Кличко сказав, що влада використовує спортсменів: "Влада робить все, щоб робити провокації і якщо щось відбудеться, то відповідальність буде лежати на одній персоні - на Вікторі Януковичу".

Перед тим виступали лідери опозиції. Їх освистали на Євромайдані.

Зараз ви читаєте новину «Лідерів опозиції освистали на Євромайдані у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути