середа, 14 серпня 2013 08:45

Лідерам опозиції дадуть по морді - Чорновіл

Лідерам опозиції дадуть по морді - Чорновіл
фото: doba.te.ua

Україна потроху втягується у президентські вибори. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній нардеп Тарас Чорновіл.

"Януковичу треба буде гасити будь-який натяк на внутрішньопартійну опозицію. Справа Петра Мельника (колишній нардеп-"регіонал", ректор Податкової академії, затриманий за хабар. — ред.) — це натяк своїм. Мельник на останніх парламентських виборах "спалив" себе (програв в Ірпінському виборчому окрузі №95 на Київщині висуванцю "Батьківщини" В'ячеславові Кутовому. — ред). Влада чітко пояснює, що авторитетів і недоторканних немає. З будь-ким можуть зробити що завгодно. Не знаю, як діятимуть Сергій Льовочкін, Дмитро Фірташ та команда. Вони були готові ставити на Кличка. Але Янукович даватиме зрозуміти групі Фірташа, що пряників може не бути, а батіг буде — точно. По лінії Ахметова серйозних проблем не буде. Він цікавився дрібними проектами, що годилися тільки на парламент, на зразок Королевської. Йому не лишиться нічого іншого, як допомагати Януковичу", - зауважив політик.

За його словами, далі ситуація розвиватиметься від того, яка з двох доктрин у владі переможе.

"Перша, політолога Юрія Левенця: дискредитувати опозицію її ж руками. Її лідерам "даватимуть по морді" — політично. Яценюка, Кличка й Тягнибока кілька разів масово освищуть — бо "не можуть виробити спільної тактики дій". Дискредитуватимуть Кличка. Яценюк сам себе топитиме. А Тягнибока підштовхуватимуть у другий тур з Януковичем. У "Свободи" електорат обмежений. Тоді Янукович майже чесно стає ще раз президентом. Друга доктрина, умовно кажучи, міністра МВС Захарченка: показати всім, щоб не ходили на мітинги, бо можуть побити або вбити. Прикладом була бійка на мітингу опозиції 18 травня за участю спортсменів-"тітушок", - наголосив Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Лідерам опозиції дадуть по морді - Чорновіл ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути