четвер, 20 червня 2013 13:33

Кужель звільняє засудженого за трафарет із Януковичем

Кужель звільняє засудженого за трафарет із Януковичем

Київський студент родом із Сум Володимир Никоненко з середини квітня відбуває ув'язнення за те, що наносив на стіни трафаретні малюнки. 30 травня він залишив у своєму профілі в соцмережі прохання про допомогу:

"Всім по привіту. Друзі, хочу поділитися з вами невеликим траблом. Ось сиджу я зараз на зоні, дали мені рік. Через півроку мене можуть випустити достроково, якщо буду себе добре поводити. Але є змога звалити раніше - це піти за так званими "процентами". Суть в тому, що якщо знайдеться контора чи підприємство, яке захоче взяти на роботу колишнього зека, тобто мене, то мене випустять уже в серпні. Питання лише в тому, кому потрібен відповідальний, працелюбний та енергійний співробітник у місті Києві?"

17 червня на передачі "Свобода слова" депутатка від Об'єднаної опозиції Олександра Кужель висловила готовність працевлаштувати хлопця:

"Володимир Никоненко, я вас запрошую працювати до себе в аналітичний центр "Академія". З задоволенням людину з позицією, яка не боїться цієї влади, візьму на роботу", - прилюдно заявила політик.

Никоненко не забажав забігати наперед і сказав, що з ним іще узгоджують усі юридичні моменти. А помічниця Олександри Кужель 20 червня телефоном уточнила, що після розмови з хлопцем йому надали всі потрібні листи від імені народного депутата. Їх він повинен передати керівництву закладу, в якому перебуває.

Цікаво, що після вироку Никоненкові та трьом його спільникам малюнок, який вони поширювали, стає все популярнішим. Одного дня роздруковки цього ж портрета з цяткою, але з доданими словами "НАРОД ЗМОЖЕ" з'явились у 20 містах України.

Нещодавно сюжет про такий прояв протесту показав німецький телеканал.

 

Зараз ви читаєте новину «Кужель звільняє засудженого за трафарет із Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути