пʼятниця, 14 вересня 2012 09:01

Кужель закликала селян не погоджуватися на здачу своїх паїв до земельного банку

Кужель закликала селян не погоджуватися на здачу своїх паїв до земельного банку
Олександра Кужель: Продавати землі - це злочин. Фото: niklife.com.ua

Селян вже просять закладати свою землю у земельний банк.

Про це в ефірі 5 каналу сказала Олександра Кужель, коментуючи нещодавнє ухвалення Верховною Радою закону про земельний банк.

"Земля – це останнє для нашої країни, як у бабусі на смерть. Бо промисловості вже немає. Розуміючи виступ Всесвітнього банку, що у найближчому десятилітті є два страхіття у світі – це відсутність води і їжі, ми повинні як країна зрозуміти, що продавати державні землі сільськогосподарського призначення – це злочин", - переконана вона.

Кужель додала: "Бо якщо ми були б розумні, владні люди, ми повинні були б на цій землі зробити могутню багату країну. А вони (влада — ред.) цю землю закладуть. Не буде продажу – буде закладена земля не тільки сільськогосподарська, а й заповідна, і вона просто буде вкрадена".

Вона також розповіла, що вже людей у селах просять підписати додаткові папери щодо згоди про закладення своєї землі у земельний банк.

"До людей хочу звернутися: рідні мої, почуйте мене! Зараз будьте дуже обережні! Не підписуйте додатки до договору про здачу в оренду своїх паїв. Бо зараз, мені вже показали в Миколаївській області, людям дають підписати третій лист додаток, в якому написано, що "ви даєте згоду, що ваш пай буде закладено в банк".

Натомість, Кужель розповіла, що в Об'єднаній опозиції пропонують створити відповідні земельні кооперативи: "Ми запропонували зробити кооперативи і вони разом би об'єдналися б і зверталися б до банку, а держава їм в цьому допомагала б".

Зараз ви читаєте новину «Кужель закликала селян не погоджуватися на здачу своїх паїв до земельного банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути