понеділок, 28 листопада 2011 08:47

КУПР закликала ВР покарати силовиків, через яких загинув голодуючий

КУПР закликала ВР покарати силовиків, через яких загинув голодуючий

"Коаліція учасників помаранчевої революції" вимагає порушити справу проти працівників міліції та МНС, через яких у Донецьку в наметовому містечку загинув інвалід.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби цієї громадської організації, пише "Українська правда".

"Працівниками міліції та МНС намет протестуючих було затоптано разом з людиною. В результаті нападу Конопльов Геннадій Іванович загинув", – йдеться в повідомленні.

"Ці штурмовики пробігли по тілам людей і затоптали шахтаря, який був головою ветеранської організації учасників і дітей війни у місті Родинське", - повідомили учасники мирного зібрання під Пенсійним фондом Донецької області.

За їхніми даними, "операцією керували заступник начальника ГУ МВС України в Донецькій області Роман Романов і начальник ГУ МВС в м. Донецьку Юрій Седнєв".

"Вимагаємо створення комісії Верховної Ради з розслідування дій працівників МВС і МНС, що призвели до загибелі людини, і порушення кримінальної справи за фактом зумисного вбивства громадянина України Конопльова Геннадія Івановича", - вимагає КУПР.

"Відповідно до норм Кримінально-процесуального кодексу України, публічне повідомлення про скоєння злочину в засобах масової інформації є підставою для порушення кримінальної справи", - наголошує організація.

Зараз ви читаєте новину «КУПР закликала ВР покарати силовиків, через яких загинув голодуючий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути