середа, 08 серпня 2012 19:21

Кримчани зібралися на мітинг на підтримку підписання Президентом закону про мови

Кримчани зібралися на мітинг на підтримку підписання Президентом закону про мови

Сьогодні, 8 серпня, у Сімферополі пройшов мітинг на підтримку підписання Президентом України Віктором Януковичем Закону "Про основи державної мовної політики".

На мітингу, який проходив на головній площі кримської столиці, зібралося близько двох тисяч чоловік. Вони тримали в руках прапори України та Автономної Республіки Крим, Партії регіонів, а також плакати з написами: "Крим підтримує Президента Януковича!", "Кримчани вітають закон про мови!", "Партія регіонів відстояла права кримчан!", "Кримчани за міжнаціональну згоду!", "Гламурна опозиція - політичні банкрути", "Крим буде регіоном стабільності і процвітання".

Учасники мітингу кажуть, що почали збиратися на площі ім. Леніна як тільки дізналися, що Президент підписав закон про мови. Вони зазначили, що таким чином глава Партії регіонів тримає своє слово і виконує зобов'язання, дані виборцям.

У мітингу взяв участь голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов, члени фракції Партії регіонів у Верховній Раді Криму, міський голова Сімферополя Віктор Агєєв, кандидати в народні депутати України від Партії Регіонів і багато інших.

Виступаючи перед присутніми Володимир Константинов зазначив, що сьогодні знаковий день і справжнє свято для кримчан.

"Підписавши закон, Президент поставив крапку в нашій роботі по забезпеченню мовних прав громадян", - підкреслив Володимир Константинов.

Прийняття закону вирішили ознаменувати автопробігом по Сімферополю. Продовжився мітинг святковим концертом.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани зібралися на мітинг на підтримку підписання Президентом закону про мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути