Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2011 14:47

Королевська оголосила ультиматум депутатам та чиновникам

Королевська оголосила ультиматум депутатам та чиновникам

Активісти громадянського руху "Вперед" вимагають від депутатів та урядовців до 8 червня приїхати на місця та пояснили головні економічні проблеми країни.

Про це журналістам біля Верховної Ради розповіла "бютівка" Наталія Королевська.

"Люди хочуть без телевізора побачити народні реформи. Такі реформі були підготовлені нами та запропоновані парламенту, але її навіть не включили до порядку денного"

Вона заявляє, що активісти вирішили організувати "народну варту", яка буде відслідковувати чи є реакція на вимоги.

"Це буде постійно діючий орган. Ми будемо проводити наступну народну колегію та вирішимо, який буде план дій, якщо побачимо, що немає жодних дій та не ухвалюються рішення", - зазначила Королевська.

За її словами, до складу "Народної варти" увійде близько 30 людей, які отримали пропуски до парламенту.

Вони по черзі будуть приїздити до Києва та будуть дивитися які закони і як ухвалюватимуть парламентарі. Особливі уваги звертатимуть на урядові документи, додала Королевська.

"Ми чули, що у понеділок Кабмін подав законопроект про спрощену систему оподаткування, про зміну єдиного соціального внеску. В основі цих законопроектів є народні реформи. Ці законопроекти не відкриваються на сайті парламенту, тому при постійному моніторингу з боку народної варти ми будемо дивитися чи дійсно заяви, які робить прем'єр відображені у них. Чи це знову вийшла PR кампанія без реального підтвердження діями. Ми були обмануті на податковому Майдані, автомайдані. Більше люди не хочуть вірити в обіцянки",-наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «Королевська оголосила ультиматум депутатам та чиновникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути